Itätyö

Time to refresh the office landscape?

Konsultti (Exchange, M365)

Eilakaisla Oy

Sulavan tavoite on olla Suomen paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja pilviratkaisujen toteuttamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen. Yrityksen palveluksessa on eniten Microsoftin Most...

Sulavan tavoite on olla Suomen paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja pilviratkaisujen toteuttamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen. Yrityksen palveluksessa on eniten Microsoftin Most Valuable Professional (MVP) -tunnustuksen saaneita asiantuntijoita Suomessa. Lisäksi osoituksena maailmanluokan osaamisesta kahdella Sulavan asiantuntijalla on Microsoft Certified Master (MCM) -tutkinto, ja yksi harvoista Microsoft Regional Director -vastuun saaneista asiantuntijoista.Miksi Sulava?Meillä saat alansa parhaat osaajat työkavereiksi! Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme User Groupeja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat mahdollisuuden oppia pitkän linjan ammattilaisilta, ja tuen kehittyä alansa huipuksi.Me arvostamme ja luotamme – teemme uuttaHengitämme sitä mitä teemme – näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaista ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta. Pelkän promisewaren sijaan teemme deliverywarea :).Tätä on SulavaLuottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme sulavalainen. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi.Luen lisää:https://www.sulava.com/yritys/ura-sulavalla/

Haemme nyt kokenutta Exchange-asiantuntijaa: kehity kanssamme kokeneeksi M365-konsultiksi
Sulavan tavoite on olla Suomen paras, osaavin ja kokenein Microsoft-ratkaisujen ja pilvipalvelutoteutusten asiantuntija- ja koulutusyritys. Yrityksemme on etujoukoissa digitaalisessa palveluliiketoiminnassa ja pilviratkaisujen toteuttamisessa. Tarjoamme asiakkaillemme ylivoimaisen palvelukokonaisuuden ja osaamisen.

Haemme nyt mielenkiintoisiin ja vaativiin projekteihin kokenutta konsulttia kehittämään luovia ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Olet töissäsi marinoitunut kokeneeksi Exchange-asiantuntijaksi ja haluat nyt kehittää taitojasi M365-pilvipalveluiden suuntaan.

Asiantuntemuksesi, kiinnostuksen kohteesi ja kehityksesi muokkaavat työnkuvaasi. Olet osa ketteriä ja osaavia tiimejämme, jotka vievät asiakkaamme kohti uutta teknologiaa ja työelämän muutosta. Avuksesi saat Suomen osaavimman tiimin ja kaikessa tukevat kollegat.

Mitä toivomme sinulta?
• Internet- ja verkkoteknologioiden perusosaamista

• AD-ympäristöjen ja Windows-palvelinten hallintakokemusta

• Paikallisten Exchange-ympäristöjen suunnittelu- ja hallintakokemusta

• Kokemusta Exchange-hybridiympäristöistä

• Ymmärrystä sähköpostin tietoturvasta

• Haluat kehittää konsulttina ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin

• Olet hyvin oppimiskykyinen ja -haluinen, oma-aloitteinen ja itsenäisesti työskentely on sinulle arkipäivää

• Työskentelet ja dokumentoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti.

Plussaa on jos sinulla on tarjota:
• Suoritettuja Microsoft-sertifiointeja - joita muuten suoritat meillä paljon lisää oman kehityskaaresi mukaan

• Laajempaa Office 365- ja Azure-palveluiden kokemusta

• Kokemusta SMTP-protokollasta ja sähköpostin tietoturvasta

• Laajempaa kokemusta tietoturvateknologioista

• Työasemahallinnan osaamista

• Kokemusta sähköpostimigraatioista Office 365:een

• Muiden sähköpostijärjestelmien (esim. Lotus Notes) tuntemusta

Me tarjoamme parhautta
Meillä kätesi jälki näkyy. Saat alan parhaat osaajat työkavereiksi, jotka tukevat kehitystäsi alan huipulle! Apua ongelmiin saat kaikilta ja opit pitkän linjan ammattilaisilta.

Sulavan asiantuntijat ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme käyttäjäkerhoja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat tuen kehittyä alan kärkiasiantuntijaksi. Hengitämme sitä mitä teemme - näin voimme tarjota asiakkaille aina ajankohtaisia ja tuoreita näkemyksiä ja omaa kokemusta.

TÄTÄ KAIKKEA ON SULAVA

Luottamus, avoimuus ja joustavuus. Pidämme huolta omistamme. Sydämeltämme Sulava. Työntekijöiden omistama ja kannattava kasvuyritys. Tiimityö. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Asiantuntemus esiin. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Limsakaappi.

MITÄ ET MEILTÄ LÖYDÄ?

Meiltä et kuitenkaan löydä middle managementia, loputtomia viikkopalavereita, käsienheiluttelijoita, joo-miehiä, kvartaalitaloutta, turhaa sisäistä byrokratiaa tai mikromanageerausta.

Työpaikka on vakituinen. Työ edellyttää säännöllistä läsnäoloa Helsingissä, mutta voit asua missä päin Suomea tahansa.

Laita hakemusta ja CV:tä tulemaan ja kerro, miksi juuri sinä sopisit joukkoomme! Etenemme heti kun sydämeltään sulava on löytynyt. Lähetäthän hakemuksesi vain lomakkeen kautta (ei siis sähköpostitse).

Additional Information

Apply for this Job

The last day to apply for this job is 10.8.2019.

Read more

Geriatrian erikoislääkäri etätyöhön

Mehiläinen Oy

Mehiläinen Terveyspalvelut Oy Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet HAEMME GERIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ ETÄTYÖHÖN MIKKELIIN. Lääkärille on tarjolla mielenkiintoinen etätyö mahdollisuus erikoissairaanhoidossa. Työtä tehdään etätyönä Geriatrian poliklinikalle- ja kotihoidolle Mikkeliin. Työ pitää sisällään lääkitykseen ja käytösoireisiin liittyvää konsultointia sekä...

Mehiläinen Terveyspalvelut Oy
Julkisen terveydenhuollon yhteistyöpisteet

HAEMME GERIATRIAN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ ETÄTYÖHÖN MIKKELIIN.
Lääkärille on tarjolla mielenkiintoinen etätyö mahdollisuus erikoissairaanhoidossa. Työtä tehdään etätyönä Geriatrian poliklinikalle- ja kotihoidolle Mikkeliin. Työ pitää sisällään lääkitykseen ja käytösoireisiin liittyvää konsultointia sekä muita etänä hoidettavia lääkärin töitä. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkisin ma-pe klo 8-16 välille. Työmäärästä on mahdollista neuvotella ja 100% työaika on mahdollinen. Työskentely onnistuu mistä päin Suomea tahansa.
Sinulla on mahdollisuus päästä itse vaikuttamaan omien työtehtävien kehittämiseen ja rakentamaan toimintamallia.
Mahdollisuus aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.
Tarjoamme lääkärille kilpailukykyisen palkkauksen, ison konsernin edut sekä kouluttautumismahdollisuudet.
Mehiläinen-konserni on yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista yksityisistä terveys- ja sosiaalipalveluiden tuottajista Suomessa. Yli 100-vuotias Mehiläinen on perinteikäs, mutta nopeasti kehittyvä ja kasvava suunnannäyttäjä alallaan. Mehiläinen on Suomen suurin yksityinen julkisten perusterveydenhuollon palveluiden tuottaja.
Ole yhteydessä ja kysy lisää!

Additional Information

Mehiläinen Oy
https://www3.mehilainen.fi/

Christian Koivisto
Christian.Kivisto@mehilainen.fi

Job Sector: Other

Apply for this Job

The last day to apply for this job is 10.8.2019.

Read more

Henkilöstöpalvelualan myyntiedustaja, 2 paikkaa, EVING AG TMI, Helsinki

Evin Ag

Evin Ag hakee asiakasyritykselle tuloshakuista myyntiedustajaa. Vastuullesi kuuluu henkilöstöpalvelualan (työvoiman vuokraus) asiakashan-kinta, asiakassuhteiden käynnistys ja ylläpito sekä asiakaskäynnit. Myyntityössä onnistuaksesi odotamme Sinulta aikaisempia näyttöjä ja aiempaa kokemusta liikkuvasta myyntityöstä, sekä hyvistä myyntituloksista. Henkilöstöpalvelualan palveluiden aikaisempi...

Evin Ag hakee asiakasyritykselle tuloshakuista myyntiedustajaa.

Vastuullesi kuuluu henkilöstöpalvelualan (työvoiman vuokraus) asiakashan-kinta, asiakassuhteiden käynnistys ja ylläpito sekä asiakaskäynnit.

Myyntityössä onnistuaksesi odotamme Sinulta aikaisempia näyttöjä ja aiempaa kokemusta liikkuvasta myyntityöstä, sekä hyvistä myyntituloksista. Henkilöstöpalvelualan palveluiden aikaisempi myyntikokemus ei ole välttämätöntä, mutta arvostamme sitä.

Toivomme hakijalta
- kykyä keskittyä tekemään tuloksellista myyntityötä
- reipasta asennetta ja itsenäistä työotetta, ahkeruutta
- asiakassuhteiden menestyksellistä hoitamista
- B-ajokorttia
- oman auton käyttömahdollisuutta
Tarjoamme
- työpaikan Helsingissä (tai etätyö)
- joustavan työympäristön
- tehtävän, jossa vaikutat itse omiin työaikoihisi ja päiväaikatauluusi
- kannustavan palkitsemismallin
- jos olet etsimämme henkilö, niin tarjoamme sinulle mahdollisuutta päästä myös osakkaaksi

Lähetä vapaamuotoinen työhakemuksesi ja CV sähköpostitse!
Tarvittaessa lisätietoja antaa Kula Peter puh 045 897 3717

Additional Information

Evin Ag
https://www.evinag.com/

Evi Pihla
info@rentmanpersonal.com

Job Sector: Marketing

Apply for this Job

The last day to apply for this job is 10.8.2019.

Read more

Asiakkuus- ja myyntineuvottelija

Locorum Oy

Haemme myynnillisiä asiakaspalvelun ammattilaisia kasvavaan tiimiimme. Aikaisempi kokemus on hyödyksi, mutta ei välttämättömyys. Järjestämme kaikille työntekijöille kattavan perehdytyksen työtehtävään. Locorum Oy:n työntekijänä toimit osana myynti -ja ajanvaraustiimiä, joissa henkilö -tai yritysasiakkaita palvellaan puhelimitse. Käytännössä työsi...

Haemme myynnillisiä asiakaspalvelun ammattilaisia kasvavaan tiimiimme. Aikaisempi kokemus on hyödyksi, mutta ei välttämättömyys. Järjestämme kaikille työntekijöille kattavan perehdytyksen työtehtävään.

Locorum Oy:n työntekijänä toimit osana myynti -ja ajanvaraustiimiä, joissa henkilö -tai yritysasiakkaita palvellaan puhelimitse. Käytännössä työsi on asiakkaiden vakuutustarpeiden kartoittamista ja asiakaskäyntien sopimista LähiTapiolan vakuutusedustajille. Perehdyttämisjakson jälkeen sinulla on mahdollisuus siirtyä myös vakuutusten myyntiin.

Myynnillisestä otteesta on hyötyä työssä. Mitä paremmin suoriudut, sitä paremmin tienaat. Perustekemisellä tuntipalkan saa helposti 13-15€/h. Hyvällä ja laadukkaalla tekemisellä tuntipalkan saa vielä huomattavasti korkeammaksi.

Työskentely tapahtuu LähiTapiolan tiloissa Kuopion keskustan tuntumassa. Sopimuksen mukaan voit työskennellä myös etänä mistä päin Suomea tahansa. Työaika sijoittuu 9-17.00 välille. Halutessasi myös iltapainotteinen työskentely on mahdollista.

Locorum Oy panostaa työntekijöihinsä tarjoamalla modernit nykyaikaiset tilat ergonomisine työpisteineen, mittavat työsuhde-edut, sekä erittäin hyvät etenemismahdollisuudet.

Tarjoamme myös työharjoittelupaikkoja, sekä oppisopimusmahdollisuuden, Myös osa-aikainen työskentely koulun ohella on mahdollista.

Arvostamme seuraavia asioita:

Sinulla on loistavat vuorovaikutustaidot ja puhut sujuvasti suomea

Olet itseohjautuva ja osaat toimia ratkaisukeskeisesti

Olet myyntihenkinen ja tavoitteiden täyttäminen on sinulle tärkeää

Tarjoamme:

Joustavat työajat

Kilpailukykyinen palkka (Tuntipalkka 10€+reilut provisiot)

Mahdollisuudet vaikuttaa työnkuvaasi ja kehittää kanssamme yrityksen toimintaa

Loistavat etenemismahdollisuudet

Työskentelemme pankki -ja vakuutusalalla, joten vaadimme puhtaat luottotiedot

WWW-osoite https://locorum.fi/rekrytointi/
Yhteystiedot Anni Vilmi, Puh: 0458437982, anni.vilmi@locorum.fi
Työpaikan osoite Puutarhakatu 6, 70300 KUOPIO
Työ alkaa 5.8 tai sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö, 20-37,5 h / vko
Työn kesto yli 12 kuukautta

Additional Information

Locorum Oy
https://locorum.fi/

Anni Vilmi
anni.vilmi@locorum.fi

Job Sector: Planning

Apply for this Job

The last day to apply for this job is 9.8.2019.

Read more

Asiakashankkija ETÄTYÖ

Finnacta Oy - Leppävirta

Unelmoitko työstä, mitä voi tehdä missä vain? Haluatko vaikuttaa itse työaikoihisi ja ansiotasoosi? Mikäli kyllä, olet etsimämme henkilö ja haluamme tarjota nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden juuri sinulle. Palkkaamme nyt 5 uutta etämyyjää työskentelemään monipuolisissa asiakaspalvelu- ja...

Unelmoitko työstä, mitä voi tehdä missä vain? Haluatko vaikuttaa itse työaikoihisi ja ansiotasoosi?

Mikäli kyllä, olet etsimämme henkilö ja haluamme tarjota nyt ainutlaatuisen mahdollisuuden juuri sinulle.

Palkkaamme nyt 5 uutta etämyyjää työskentelemään monipuolisissa asiakaspalvelu- ja markkinointitehtävissä. Mikä parasta, voit tehdä työtä missä vain! Toimintamme perustana ovat luotettavat yhteistyökumppanit, sekä tunnetut, laadukkaat brändit, joita on helppo markkinoida.

Odotamme:

+Tavoitteellisuutta, myyntihenkisyyttä ja halua menestyä työssäsi

+Positiivista työotetta ja oma-aloitteisuutta

+Kykyä toimia itsenäisesti

+Sujuvaa suomenkielen taitoa

Uudistuneen palkkausmallimme ansiosta voit valita turvallisen tuntipalkan + bonukset tai suomen kovimman tulospalkkauksen!

Lisäksi tarjoamme:

+10€/h takuutuntipalkan koulutusajalle

+ Kattavan koulutuksen

+ Kirjallisen työsopimuksen

+ Työtodistus arviointeineen ja arvokas koulutustodistus

+ Joustavat työajat

Laita hakemus sähköpostiin: suvi.korhonen@finnacta.fi tai soita: 050 435 1432 / Suvi.

WWW-osoite http://www.finnacta.fi
Yhteystiedot Suvi Korhonen, 050 435 1432, suvi.korhonen@finnacta.fi
Työpaikan osoite 79100 LEPPÄVIRTA
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika 2-vuorotyö, Sopimuksen mukaa
Työn kesto yli 12 kuukautta

Additional Information

Finnacta Oy - Leppävirta
https://finnacta.fi/

Suvi Korhonen
suvi.korhonen@finnacta.fi

Job Sector: Marketing

Apply for this Job

The last day to apply for this job is 9.8.2019.

Read more

Haven't found what you are looking for?

In addition to the 5 jobs shown on this slider, there are 1 jobs listed on this site.

Find your own!

Browse All Jobs

Make the choice of your life

Combine an interesting job with enjoying your life to the fullest. In Lovisa or Pyhtää, working from a home office in an idyllic small town with space and nature around is possible. All daily services are close and offered in a friendly manner. And when you are eager to go to opera or a consert, just take a one hour drive!

Enable hundreds of thousands of euros to be spent on other things important by choosing to live in Lovisa or Pyhtää.

Do distance work in Lovisa or Pyhtää. You will definately not regret!

Browse Jobs

Loviisa and Pyhtää are worth getting to know!

image/svg+xml