Itätyö

Time to refresh the office landscape?

Asiakas- ja myyntineuvottelija ETÄTYÖ

Live Promoters Oy

Työnteko uusiksi Live!:n innovatiivisella ja joustavalla ETÄTYÖ-paketilla Kiinnostaako sinua työskennellä omassa kotiympäristössäsi haluaminasi kellonaikoina, sen verran kuin sinulle itsellesi sopii. Meillä Live! Promotersilla on mahdollisuus työskennellä myös etänä sellaisilla ehdoilla kuin sinulle itsellesi sopii. Konseptiimme...

Työnteko uusiksi Live!:n innovatiivisella ja joustavalla ETÄTYÖ-paketilla

Kiinnostaako sinua työskennellä omassa kotiympäristössäsi haluaminasi kellonaikoina, sen verran kuin sinulle itsellesi sopii.

Meillä Live! Promotersilla on mahdollisuus työskennellä myös etänä sellaisilla ehdoilla kuin sinulle itsellesi sopii.

Konseptiimme sisältyy innovatiivinen tapa ohjata ja auttaa kaikkia etätyössä olevia työntekijöitä, joten kenenkään ei tarvite pärjätä yksin.

Tarjoamme kaikille uusille työntekijöillemme kattavan koulutuksen, joten aikaisemmalla kokemuksellakaan ei ole merkitystä.

Omistatko tietokoneen? Kaikki muut etätyöhön vaadittavat työvälineet tulevat meidän puolestamme, joten aloittaminen sujuu mutkattomasti ja onnistuu todella pienellä vaivalla.

Live Promoters Oy:llä on AAA Korkein luottoluokitus, sekä Bisnode 2019

Reilun palkan lisäksi tarjoamme henkilökohtaisen koulutuksen, sekä erittäin mukavan ilmapiirin ja kaksi kertaa kuukaudessa tilille tulevan muhkeahkon palkan työssään hyvin pärjääville + kuukausikohtaisen ilman myyntivelvoitetta olevan 100 euron bonuksen.

Jätätähän työpaikkahakemuksesi jo tänään alla olevan työhakemuslinkin kautta, sillä odotamme malttamattomana yhteydenottoasi!

https://www.livepromoters.fi/avoimet-tyopaikat

Tule ja hae sellaisena kuin olet, sinulta ei odoteta muuta kuin sujuvaa suomen, tai ruotsin kielen taitoa, avointa mieltä ja myönteistä asennetta. Kaiken muun saat meiltä.

Terveisin

Live-tiimi

Lisätietoja
Tiina Normela / Live Promoters Oy
Alexandre Eisman / Live Promoters Oy
Puh. +358447866672
S-posti. palaute@livepromoters.fi

Live Promoters Oy

Toiminta lähti käyntiin yli 10 v. sitten kolmen ystävän halusta murtaa monia työyhteisöihin ja myyntialaan liitettyjä pinttyneitä käsityksiä ja toimintamalleja. Kovasta halusta luoda yhteisön, jossa kaikilla olisi hyvä olla ja tasapuoliset mahdollisuudet menestyä, ikään tai sukupuoleen katsomatta, reilun pelin hengessä.

Haluamme olla joustava ja ammattitaitoinen myynnin tekijä telemarkkinointi-alalla ja ymmärrämme, että osaavaa motivoitunut henkilöstö ratkaisee pelin. Meillä ihminen on aina keskiössä, puhutaanko sitten työntekijöistä, päämiehistä, tai asiakkaista.

Käytämme uusinta tekniikkaa myynnin edistämiseksi ja näin ollen voimme tehokkaasti yhdistää oikeat henkilöt, oikeilla myyntipuheilla, oikeaan aikaan.

Mottomme kuuluu "tule sellaisena kuin olet" ja olemme ylpeitä kaikista meidän työntekijöistämme - teidän ansiostanne, menestymme vuodesta toiseen.

Additional Information

Live Promoters Oy
https://www.livepromoters.fi/

Asiakaspalvelu
palaute@livepromoters.fi

Job Sector: Other

Apply for this Job

The last day to apply for this job is 22.5.2020.

Read more

Kesätyö: Luonnonkosmetiikka myyjä (ETÄTYÖ)

Suomen Terveysravinto Oy

Kesäduunia metsästämässä? HOHDE Finland etsii kesäksi energisiä myyjiä. Olet sitten kokenut kehäkettu tai hakemassa ensimmäistä työpaikkaa, duuni sopii varmasti myös sinulle. Tarjoamme kattavan koulutuksen myyntiin, joten aloittaminen on helppoa! Etsimme myyjiä sekä aamu- että iltavuoroon....

Kesäduunia metsästämässä? HOHDE Finland etsii kesäksi energisiä myyjiä. Olet sitten kokenut kehäkettu tai hakemassa ensimmäistä työpaikkaa, duuni sopii varmasti myös sinulle. Tarjoamme kattavan koulutuksen myyntiin, joten aloittaminen on helppoa! Etsimme myyjiä sekä aamu- että iltavuoroon. Miksi juuri meille? -Tarjoamme: -Kattavan perehdytyksen tuotteisiin -Ammattimaisen koulutuksen myyntiin -Myyntikilpailuja -Et tarvitse aikaisempaa työkokemusta Mitä etsimme? -Tavoitehakuista asennetta -Halua olla hyvä siinä mitä teet -Kiinnostusta myyntiin -Ennakkoluulottomuutta -Puhut sujuvasti suomea Pyydämme kaikki hakijat haastatteluun, joten ota rohkeasti yhteyttä. Täytä yhteystietosi osoitteeseen ja valitse "Etätyö" niin soitamme sinulle! https://hohdekosmetiikka.fi/rekrytointi

Additional Information

Suomen Terveysravinto Oy
https://hohdekosmetiikka.fi/rekrytointi

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@hohdekosmetiikka.fi

Job Sector: Other

Apply for this Job

The last day to apply for this job is 20.4.2020.

Read more

Luonnonkosmetiikka myyjä (ETÄTYÖ)

Suomen Terveysravinto Oy

Välivuosi edessä? Kaipaatko lisäansiota opiskelun ohelle? Etsitkö vakituista työpaikkaa tai uusia haasteita? Jos vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen "kyllä", tätä pidemmälle sinun ei tarvitse etsiä! HOHDE Finland etsii viittä uutta ja energistä myyjää tiimiimme, ole...

Välivuosi edessä? Kaipaatko lisäansiota opiskelun ohelle? Etsitkö vakituista työpaikkaa tai uusia haasteita? Jos vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen "kyllä", tätä pidemmälle sinun ei tarvitse etsiä!

HOHDE Finland etsii viittä uutta ja energistä myyjää tiimiimme, ole siis nopea sillä paikat menevät sopivien hakijoiden löydyttyä! Kauppalehti myönsi meille tänä vuonna Menestyjä-sertifikaatin, joten olemme oman toimialamme huippuyritys! Tiedämme siis, miten tehdä juuri sinusta huippumyyjä!

Puhelinmyyntiin liittyy valtava määrä erilaisia ennakkoluuloja ja antipatioita, jotka eivät pidä paikkaansa. Duuni on mielekästä, rentoa ja palkkaus on korkea. Meiltä löytyy valmiiksi kovaa tulosta tekevä ja iloinen myyntitiimi ja jengiin mahtuu aina lisää tekijöitä. Viskaa siis kuluneet ennakkoluulot puhelinmyyntiin liittyen roskikseen ja kokeile itse avoimin mielin.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tuotteisiin, ammattimaisen koulutuksen myyntiin ja moninaisia myyntikilpailuja.

Työtehtävään kuuluu uusien asiakkaiden hankkiminen sekä nykyisten asiakkaiden tarpeista huolehtiminen. Teemme vaihtelevaa myyntiä, joten pystymme ohjaamaan jokaisen hänelle parhaiten sopivaan myyntikampanjaan. Työajat ovat säännölliset ja aina arkisin välillä 9-16, eli voit käyttää illat ja viikonloput omien harrastusten ja ystävien parissa. Tarpeen tullen voimme myös sopia jokaisen työntekijän kanssa erikseen parhaiten sopivat työvuorot arkisin 9-21 ja lauantaisin 10-18 välillä!

Mitä etsimme?
-Tavoitehakuista asennetta
-Halua olla hyvä siinä mitä teet ja kehittyä entistä paremmaksi
-Kiinnostusta myyntiin
-Puhut sujuvasti suomea

Pyydämme kaikki hakijat haastatteluun, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Täytyä yhteystietosi osoitteeseen ja valitse "Etätyö", niin soitamme sinulle pikimmiten!
https://hohdekosmetiikka.fi/rekrytointi

Additional Information

Suomen Terveysravinto Oy
https://hohdekosmetiikka.fi/

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@hohdekosmetiikka.fi

Job Sector: Other

Apply for this Job

The last day to apply for this job is 20.4.2020.

Read more

Ajanvaraaja vakuutusalalle (Etätyö) - 10 paikkaa

Proking Oy

Haluamme tarjota mahdollisuuden etä- ja kesätöihin tämän hetkisen globaalin epidemian takia. Jos sinut on irtisanottu, lomautettu tai etsit kesätyöpaikkaa niin tarjoamme sinulle mahdollisuuden lisätienestiin etänä. Mahdollisuus myös jatkaa pidempään, sekä tilanteen rauhoittuessa toimistolla työskentelyyn. Tuotteena...

Haluamme tarjota mahdollisuuden etä- ja kesätöihin tämän hetkisen globaalin epidemian takia. Jos sinut on irtisanottu, lomautettu tai etsit kesätyöpaikkaa niin tarjoamme sinulle mahdollisuuden lisätienestiin etänä. Mahdollisuus myös jatkaa pidempään, sekä tilanteen rauhoittuessa toimistolla työskentelyyn. Tuotteena on laadukas vakuutusalan asiakashankinta - vastaväitespiikit yhdessä oma-aloitteisuutesi kanssa mahdollistavat laadukkaan tekemisen. Asiakaspalvelutaitosi yhdessä myyntitaitojen kanssa pääsevät loistamaan tässä työssä!

Emme edellytä aiempaa kokemusta alasta, vaan koulutamme sinusta huipputekijän!

Me tarjoamme tekijöillemme:

- Loistavan työilmapiirin
- Yksinkertaisen ja selkeän työtehtävän kautta mahdollisuuden päästä hyville tienesteille provisiopalkkausmallilla
- Mahdollisuuden sopia kokoaikainen toimeksiantosuhde 30-37.5h/vk
- Rennot työkaverit
- Kattavan koulutuksen ja tekemisen tuen takaamaan laadukkaan tuloksen

Me odotamme tekijöiltämme:

- Myyntihenkisyyttä
- Kilpailuhenkisyyttä
- Oma-aloitteisuutta
- Pilkettä silmäkulmaan
- Luotettavuutta työn itsenäisen luonteen vuoksi

Suosittelemme laittamaan hakemuksesi meille mahdollisimman pian, koska tulemme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan ollessa käynnissä. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Hakemukset Hae työpaikkaa -painikkeen kautta tai Joonas Liimatainen 0400 290 123 ark. 10-18

Hakusanat:

Ajanvaraaja
Asiakashankinta
Kesätyö
Etätyö

Additional Information

Proking Oy

Joonas Liimatainen
joonas@proking.fi

Job Sector: Other

Apply for this Job

The last day to apply for this job is 17.4.2020.

Read more

B2B Asiakashankkija

Bonmia Oy

Miltä tuntuisi työskennellä kesät Suomessa ja talvet etelän lämmössä tai vaikka kotoa käsin etänä? Päivisin pääsisi työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa modernissa toimistossa. Iltaisin ja viikonloppuisin voisi harrastaa, seikkailla ja hankkia uusia tuttavuuksia. Kuvittelepa jos esimiehesi...

Miltä tuntuisi työskennellä kesät Suomessa ja talvet etelän lämmössä tai vaikka kotoa käsin etänä?

Päivisin pääsisi työskentelemään mielenkiintoisten projektien parissa modernissa toimistossa.
Iltaisin ja viikonloppuisin voisi harrastaa, seikkailla ja hankkia uusia tuttavuuksia.

Kuvittelepa jos esimiehesi tärkein tehtävä olisi kannustaa sinut menestymään.
Jos hän olisi valmis opettamaan kaiken osaamansa sinulle. Miltä se tuntuisi?

Mitä jos pääsisit itse päättämään millaisessa ympäristössä haluat työskennellä ja miten haluat työskennellä?

Mietipäs pari minuuttia tätä.

-

Jos näit itsesi työskentelemässä ja nauttimassa elämästä mukavien kavereiden kanssa, niin jatka lukemista.

Bonmia Oy tekee uusasiakashankintaa ja markkinointia B2B-businestä tekeville yrityksille.
Kesäisin työskentelemme uudessa konttorissa Niittykummun metroaseman kupeessa ja talvella on myös mahdollista työskennellä ulkomailla.
Olemme nuori kasvava yritys ja haemme uusasiakashankinta tiimiin iloisia energisiä naisia sekä miehiä.
Kokemus myyntityöstä on toivottavaa mutta tehtävään myös valmennetaan. Eli sinun ei tarvitse olla huippumyyjä kunhan vain haluat sellaiseksi.

Lisätietoja maanantaisin 9-16 numerosta 0400 852 722 Tomi Viljanen
Jos tuntuu siltä, että tämä voisi olla sinun seuraava työpaikkasi, niin laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekrytointi@bonmia.com

Additional Information

Bonmia Oy

Rekrytointi
rekrytointi@bonmia.com

Job Sector: Other

Apply for this Job

The last day to apply for this job is 18.4.2020.

Read more

Haven't found what you are looking for?

In addition to the 5 jobs shown on this slider, there are 34 jobs listed on this site.

Find your own!

Browse All Jobs

Make the choice of your life

Combine an interesting job with enjoying your life to the fullest. In Lovisa or Pyhtää, working from a home office in an idyllic small town with space and nature around is possible. All daily services are close and offered in a friendly manner. And when you are eager to go to opera or a consert, just take a one hour drive!

Enable hundreds of thousands of euros to be spent on other things important by choosing to live in Lovisa or Pyhtää.

Do distance work in Lovisa or Pyhtää. You will definately not regret!

Browse Jobs

Loviisa and Pyhtää are worth getting to know!

image/svg+xml